Go to Top

Hypotheken

Hypotheken

Uw hypotheek bij Senders Advies

Een hypotheek afsluiten, inclusief bijbehorende verzekeringen om zo de betaalbaarheid van de hypotheek te kunnen waarborgen, is en blijft nog altijd mensen werk. U kunt er voor kiezen uw hypotheek rechtstreeks bij een bank af te sluiten. Echter adviseert deze bank u uitsluitend zijn eigen producten. Senders Advies geeft u daarin tegen wel onafhankelijk advies, dit door meerdere banken en verzekeraars bij het advies te betrekken. Ook de kosten welke voor het advies in rekening worden gebracht vinden wij belangrijk dat deze voor u transparant zijn.

Wanneer u na een eerste oriëntatiegesprek met één van onze hypotheekadviseurs overtuigd bent geraakt van onze meerwaarde en flexibiliteit gaan we samen met u bekijken welke hypotheek het beste bij uw huidige en toekomstige financiële situatie past en vanzelfsprekend zoeken wij hier het scherpste rente-aanbod bij. Risico’s als overlijden, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en pensioen komen uiteraard ook aan bod.

Ook na het afsluiten van uw hypotheek kunnen wij u van dienst blijven zijn via het Senders Advies Hypotheek Onderhoud Pakket. Hiermee wordt uw hypotheek periodiek gemonitord aan uw directe financiële situatie en daar waar nodig hierop aangepast. Onze filosofie is dat intensief contact een essentieel onderdeel uit maakt van uw financiële nachtrust!

Het hypotheekproces bij Senders Advies;

Stap 1; Oriënterend gesprek (kosteloos)
Stap 2; Inventarisatie en analyse gesprek
Stap 3; Advies gesprek
Stap 4; Bemiddelingsgesprek
Stap 5; Nazorg (Hypotheek Onderhoud Pakket)

Onderstaand een overzicht van de met ons samenwerkende geldverstrekkers;
-ING
-ABN Amro
-Nationale Nederlanden
-ASR
-Rabobank
-Obvion
-Delta Lloyd
-Aegon
-Reaal
-Florius
-SNS Bank
-BLG Wonen