Go to Top

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen

Laat ons weten wat jij van Senders Advies vindt zodat wij er alles aan kunnen doen om onze dienstverlening te blijven verbeteren. Klik op onderstaande link:

Beoordeling Senders Advies

 

Zeer openlijk en vertrouwd in gespreksvoering, voelt alsof je zakelijke onderwerpen met een vriend/kennis bespreekt. Ruimdenkend binnen de persoonlijke mogelijkheden rondom advies en hypotheekverstrekking. Goede onderbouwing in keuzes en advies, daarin aanvullend wordt een duidelijk te begrijpen context voor de 'leek' gegeven. Daarnaast wordt de communicatie optimaal behartigd, daarmee te zeggen: via telefonisch contact goed bereikbaar, mail met inhoud wordt goed verwerkt en vroegtijdig beantwoord. Wij kunnen hier geen kortere toelichting op geven ;)

Niels en Anne

Open en eerlijk advies. No nonsens

Anoniem

Fijn gesprek. Ik vind het fijn dat je ( jullie) altijd een luisterd oor hebt ( hebben), ook al weet ik dat je( jullie) er niets mee kunt ( kunnen). De menselijke kant vind ik een sterke kracht van jullie bedrijf en erg prettig.

Petra

Was een duidelijk en verhelderend gesprek, waarvoor de adviseur tijd nam.

Ralf van den Boogaard

De adviseur is altijd op de hoogte van onze verzekeringen, werkt wel net zo snel en geeft vertrouwen.

Anoniem

We hadden een gesprek aangevraagd omdat we voor ons verzekeringen pakket op zoek waren naar een andere organisatie. Tijdens het oriëntatie gesprek is goed geluisterd naar onze wensen en behoeftes. Aan de hand daarvan is een nieuw verzekeringspakket opgesteld. Dit was weer helemaal up to date. Ook is goed gekeken naar de inhoud van de verschillende verzekeringen. We zijn op een keurige, vriendelijke en erg kundige manier te woord gestaan en geadviseerd. Sinds deze maand in het nieuwe verzekeringen pakket van start gegaan. We zijn erg tevreden.

Anoniem