Go to Top

Senders Advies, Raadhuys Makelaars & Consensus Mediators ook maatschappelijk betrokken!

Senders Advies, Raadhuys Makelaars & Consensus Mediators hebben met collega kantoren en verzekeraar Nh1816 een bedrag gedoneerd van € 4.500,- aan Stichting Slowcare Elzeneindhuis. De donatie is gebruikt voor de aanschaf van een nieuwe rolstoelbus. Met deze bus zullen de bewoners en de mensen van de dagbesteding in het Elzeneindhuis worden vervoerd.

Elzeneindhuis
In een voormalige basisschool heeft oprichter Lucian van Heumen het Elzeneindhuis uitgebouwd tot een prachtige community. 24 mensen met een vaak meervoudige beperking hebben hier een veilig en warm thuis in ruime studio’s. Zij wonen midden in een woonwijk in Oss, waardoor de bewoners en hun naasten zich als onderdeel van de samenleving voelen.

Slow Care
Inmiddels is het Slow Food principe een bekend begrip, maar Slow Care heeft dezelfde strekking. De zorg die de medewerkers van het Elzeneindhuis verlenen, wordt gegeven met voldoende aandacht en tijd voor de bewoners. Geen haastwerk, maar zorg waarbij iedereen zich prettig voelt en die toevoegt aan de kwaliteit van leven van mensen met een beperking.

Samen betrokken
De saamhorigheid met de collega kantoren en verzekeraar Nh1816 maakte het moment van de overhandiging van de donatie gedenkwaardig. Wij wensen Stichting Slowcare Elzeneindhuis veel plezier en veel veilige kilometers met hun nieuwe rolstoelbus!